Såhär ser det ut när vi går på visning…

Det där med att sitta tillsnörpt som att man sugit på en sur citron och bejaka trenderna när man sitter på visningar tycks ju vara en medveten strategi på modeveckan men det gäller inte mig och vännerna. Vi kramas, skrattar och har kul på riktigt istället. 

För mig är mode kreativt och någonting kul, samtidigt som det är ett sätt att uttrycka sig och våga släppa loss. Det ska även reflekteras när man tittar på mode…Allting behöver inte vara gravallvarligt hela tiden, det kan även jag som är kontrollfreak till max säga. Ibland måste man våga släppa taget, just let go and have fun! Kul har jag haft denna modevecka och det har varit en hel del underbara trender att se fram emot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *