Såhär gör vi

Är hemma mellan varven och ska laga middag med min fina Shiva innan jag ska iväg och gästa Thobias Thowids radioprogram kallad ”Tjatshow”. Han kör hela tre timmar varje torsdag med gäster och idag ska jag gästa! En fågel viskade även i mitt öra att Tobias pratat så himla fint om mig många gånger i programmet så det känns inte mer än rätt att jag kommer och pratar lite skit tillsammans med honom. Ikväll 21:00 gör jag det i 101,1.

Har lite grejer att fixa här hemma innan och ska även packa inför kryssningen med Daisy beauty imorgon också så att jag har det klart. Skjuter alltid upp packandet till sista sekunden men nu ska jag liksom bara göra det!

Jag och mamma är med i Malous program Efter 10 på TV4 imorgon också. Urgulliga Kenza är med i samma program så ta en titt om ni vill se oss. Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *