En väldigt mysig kväll

Igår var vi som sagt på en middag som Jacobs Creek hade tillsammans med Pernod Richard och CNL relations och kvällen började med att vi blev hämtade hemma hos mig och tagna till en hemlig destination som var en otroligt fin restaurang där vi först fick en ordentlig genomgång av viner som mynnade ut i en vinprovning av både vita och röda viner. Kul att lära sig lite mer om vin!

Efter det åt vi ostron och massa goda förrätter för att sedan sätta oss ner och äta en superb middag i fantastiskt sällskap. Under kvällen hade vi finbesök från Jacobs Creek i Australien och de satte sig sedan vid vårt bord dessutom, härliga de var!

Jag som är lite av en matfantast visste knappt vad jag skulle göra av mig själv igår och jag hade verkligen så sjukt trevligt! Tog massa bilder och här bjuder jag på ett litet axplock, kommer mer längra fram!


Bästa Micke, jag och min fina böna Ellen

Kyckling, ostron, tonfisk och musslor. Dessa ljuvligheter tillagades framför nosen på oss. Så himla gott!

Dags för vinprovning

…Ellen var sitt vanliga jag och fick alla att skratta


Alla bilder är tagna av Shiva Shafaghi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *