Just like a circus

Ikväll ska vi fira Julian med en middag på Berns med cirkustema! Jag har faktiskt klätt ut mig men vad jag valt att gestalta ikväll får ni se imorgon eller ikväll på instagram Kommer bli väldigt kul…Är egentligen inte så mycket för att ”spöka ut” mig men det jag har på mig idag känner jag mig bekväm i och det är alltid lite extra kul när man faktiskt vågar spexa lite. Typ som på Halloween detta år när jag klädde ut mig till zombie (och fotbollsspelare!) och sprang runt på stan. Det var befriande på något sätt att våga utmana sig själv och sticka ut, och jag hade sjukt kul. Det är alltid värt det i slutändan liksom. Våga, våga, våga! 

Köpte det sista till min outfit idag faktiskt, last minute man!…Fick även med lite mer än bara kläder på shoppingrundan idag, en riktigt bra tidning!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *