En ”mitt på dagen” update bara

Ibland händer det inte så mycket ”mitt på dagen” men jag känner ändå att jag vill skriva ett inlägg för att jag tycker det känns så tomt när man inte bloggat sen imorse. Jag skulle kunna ta några bilder på mig själv i camen eller något men det känns så jäkla tråkigt! Dessutom är min Mac-kamera dålig (tycker jag) och jag är inte ”uppklädd nog” för att ta en dagens outfit med min systemkamera heller, haha! Sorgligt men sant…

Men annars så händer mycket roligt i veckan, just nu ser jag mest fram emot Swedish Beauty and Cosmetics Awards som går av stapeln på torsdag, det är lite som skönhetsbranschens ”Oscars-gala” och delas ut massa fina priser och det är kul att träffa alla ansikten bakom de produkter som man har ståendes hemma i badrumsskåpet. Skönhetsbranschen är verkligen STOR i Sverige, tro inget annat. Innan är vi bjudna på förmingel på Dior och det ser jag såklart väldigt mycket fram emot, ljuvligt!

Fick även förfrågan om en jätterolig sak idag! En riktig ära faktiskt, så fort det blir helt klart kommer jag berätta ALLT för er såklart, taggad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *