Varit på marknad

Har haft livets roligaste konferensdag med uppdrag på stan och allt möjligt roligt och nu är jag tillbaka på rummet efter en sväng på marknaden. Åkte på typ alla turistfällor som fanns och köpte tyska ”strudels” och annat kul, det bästa var dock de färska jordgubbarna! Riktigt söta och stora…drömmen ju! Sitter och pillar i mig några nu och svarar på lite mail och dylikt… 

Imorgon kväll landar jag i Sverige igen, har varit ett par intensiva dagar med massa kul och igår träffade mina vänner Zac Efron ute! Så himla sjukt..där fick jag för att jag ville vara ansvarsfull och mogen och gå hem och läsa min bok som jag har med mig…Lagom bitter var jag ska ni veta!

Såhär fräsch är man när man gått på Berlins gator i fem timmar, haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *