I´m blowing in the wind

Dagen är späckad med full rulle hos mig! Denna vecka är kort men maxad och i nästa vecka sticker jag dessutom iväg till Eurovision Song Contest med Sarah och innan det ska ett nytt avsnitt av Nöjeskoll spelas in, Shiva har sin releasefest, jag ska gästa Sarahs podcast, föreläsa i en gymnasieskola, gå på lägenhetsvisning och fortsätta boka gäster till mitt program. Utöver det fortsätter dagarna med möten och annat kul om samtida och framtida projekt. Fick bland igenom en riktig drömbokning till min show precis med en väldigt duktig musiker. På tal om Eurovision liksom, ska bli skitkul att intervjua hen! Ni får se vem/vilka det är snart…

Jag klagar inte på att jag har mycket att göra men det blir lätt att alla blogginläggen handlar om hur ”upptagen jag är” eftersom att det är det jag tänker på och en blogg handlar ju om ens tankar och dagar. Jag vill ha mer tid att skriva långa underhållande inlägg med både det ena och det andra som jag gjorde för 3 år sedan när jag var som störst just på bloggen men mitt liv ser annorlunda ut idag och jag tycker det är mer givande att växa som programledare, debattör, pr-konsult och föreläsare än som bloggare och jag vet att det har märkts under de senaste åren men uppskattar ändå att vissa hänger kvar. Ni förstår mig.

Jag tycker att det är spännade och väldigt motiverande att följa människors utveckling, både de jag känner men även de jag inte känner och jag hoppas att många känner samma sak med mig. Ofta när jag träffar folk som följer mig på olika sätt så brukar de säga att de är ”stolta” över mig och min offentliga utveckling och det är väldigt häftigt att folk använder just det ordet. Det får mig att känna stolthet när människor, ofta folk jag inte känner alls säger så till mig och betyder så mycket. Det ska ni veta. När man lyfter andra människor lyfter man även sig själv per automatik.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *