Leos Hörna

Ett väldigt roligt inslag om man har min lite halvkonstiga humor är Leos Hörna som är en del av Random Making Movies program Käftsmäll på kanal 5 som jag både var gäst i och tyvärr även blev prankad i. Jag var ju i studion för att spela in just, Leos hörna och sedan när jag skulle bli hemskjussad hände mitt prank. Väldigt listigt gjort av killarna och Ellen som blåste mig må jag säga, men just Leos hörna är faktiskt sjukt kul enligt mig.

I avsnittet som ni kan se HÄR kan ni se en del av det och på youtube kan ni se en lite längre version. Kommer ihåg att både jag och Leo höll oss för skratt och vi började faktiskt skratta flera gånger men det klipptes såklart bort för att behålla stämningen i programmet. Kul blev det. Ni ser den längre youtube-versionen av Leos Hörna genom att klicka HÄR

Hämnden är ljuv killar, sååå ljuv…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *