Boy I adore you

Vill återigen säga ett stort och fett tack till Nina på Sony som kirrade varsin biljett till mig och Sarah till Miley Cyrus konserten ikväll…Jag har varit så taggad för detta SÅ länge och jag är överlycklig över att jag ska gå. 

Har lite vänner som sett henne live och tydligen är den här turnen helt sjuk i huvudet och jag bara MÅSTE vara en del av den känner jag. En annan lite rolig kuriosa är att jag de senaste gånger jag varit och klippt mig gått till frissan med en bild på Miley haha! På tal om hår, idag ska det klippas!

Hela dagen har MTV ett preparty med massa, MASSA Miley på tv och tidigare i år var jag konferencier för ett Miley-event som MTV hade som fansen kunde vinna platser till som blev sjukt lyckat med filmvisning, sång och popcorn. Ni kan se en video från kvällen HÄÄÄÄÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *