Peace out it´s thursday

Igår hade Pernilla Lundberg en middag på Cafe Opera med skönhetstema som var väldigt trevlig. Utsökt mat och trevligt sällskap, Pillan är så himla duktig! Under kvällen fick vi testa på behandlingar från hairtalk (extensions för den som var sugen), Rapide Brow Bar som min vän Tilda faktiskt har startat i Sverige som är GRYMMA på att fixa ögonbryn och även SkinPlan var på plats. Himla kul, var där i ett par timmar och hängde, pratade skönhet och umgicks med vänner. Efter det gick vi och hälsade på Fredrik Strebel en sväng på Suite och sedan hoppade jag in i en taxi från Taxijakt och åkte hem till söder.

Det var faktiskt Ellen som tipsade mig om taxijakt-appen för att hon åker mycket taxi och när man beställer med taxijakt så får man ett sms med registreringsnummer på bilen samt chaufförens namn och telefonnummer och det gör att man känner sig trygg. Använde appen första gången igår, grymt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *