Mitt program om festivalsommaren

Jag har lagt upp det här avsnittet förut men nu när festivalsommaren faktiskt är igång ”på riktigt” och jag ÄR på festival känns det mer aktuellt än någonsin med ett program som handlar om livescenen.

Jag är ingen artist, det är jag verkligen inte så när mina intervjupersoner snackade om hur det är att uppträda framför tusentals människor och själva stämningen på festivaler, känslan och så vidare förstod jag väl inte riktigt grejen till hundra procent men nu när jag ÄR här ser jag programmet med helt andra ögon, så episkt! Tråkigt att Robin Stjernberg inte uppträder på Bråvalla, han lovade mig nämligen att jag skulle få gå backstage på hans nästa festivalspelning Oh well, next time!

Festivalälskare, this one is for you!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *