Du bara låtsas som att det regnar

Jag mår bra… Jag tältar inte utan satt hemma i lägenheten när det stormade och blixtrade. Är helt skakad och illamående av att blixten faktiskt skadade en människa så pass mycket att han svävade mellan liv och död ett tag. Håller tummar och tår att det löser sig, från djupet av mitt hjärta! Efter många om och men så åkte vi till festivalområdet igår…senare än vi tänkt för att gå på ett par spelningar och hänga.

För övrigt så typ grät jag igår på Veronica Maggio för att det var så himla bra, det var så mycket känslor och luften och jag verkligen lyssnat på hennes musik i ALLA år så det blev som det blev. Vill även passa på att säga att jag träffat så SJUKT MYCKET folk som vill komma fram och säga gulliga saker, fotas och kramas här och hur mycket det betyder för mig – JAG ÄLSKAR ER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *