Min frukost idag!

God morgon!

Har varit uppe ett tag men inte positionerat mig vid datorn förräns nu så tänkte blogga lite. Var väldigt trevligt hemma hos Ida igår och jag gick även förbi Ellen och hängde lite med henne också innan jag åkte hem, det blev en liten Bråvalla reunion typ! Jag tänkte visa er min smarriga frukost som jag åt tidigt imorse. Åh frukost har verkligen blivit mitt favorit-mål om dagen numera…förstår inte hur jag kunde skippa frukosten ibland när jag var yngre för att jag inte hade någon aptit då. Stort misstag.

Jag älskar färska bär i yoghurt, det smakar sommar på något sätt och det är alltid det jag tar när jag är på mitt favoritställe Honeycomb i Skrapan på söder dessutom så det funkar även utöver till just frukost. Bär, granola och någon god sås på smaksatt yoghurt – drömmen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *