BABES

Hittade bilder på två grabbar som jag träffade på Gröna Lund igår! Riktig sommarkänsla alltså och Jesper (som ni ser på bild 1) har jag tydligen haft som vän på facebook i flera år dessutom, himla roligt! Det visste jag faktiskt inte men han sa det. Facebook är ett roligt tidsfördriv även om jag sällan är inloggad. Daniel Salenius (med världens bästa förnamn) på bild 2 är en duktig musiker som sysslar med både foto och musik, häftigt!

Blir alltid lika glad när jag träffar människor på olika ställen (det händer verkligen i alla möjliga situationer ni kan tänka er) som vill komma fram och kramas, kanske ta en bild eller surra lite. Ni är grymma och det är verkligen alltid kul! Tänk vilken grej. Det känns nästan som att man är kompisar, bara att ni kanske känner mig lite bättre än vad jag känner er. Kul tycker jag!

Tummen upp för er killar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *