Ärenden

Igår spenderade jag hela dagen med min fina vän Nina, vi har känt varandra sen tonåren och dessutom bott grannar i flera år. Så kul…Vi gick en del ärenden och åkte till IKEA och bara hängde. Efter det åkte vi hem och kollade lägenheter och planerade inför hösten som komma skall, lite vuxenpoäng en fredagskväll ändå kan jag känna. Å andra sidan fyllde jag faktiskt 26 år förra veckan så det var väl på tiden med lite vuxenhet, jag vet att folk väntat på det

Vaknade för ett ganska bra tag sedan men har suttit med mobilen och glott på instagram och fördrivit lite tid, känns som att man alltid ”ödslar” tid när man vet att man är ledig. Man blir ineffektiv av det! Men skönt är det, ska nog ta en titt på Pride-paraden som ju faktiskt börjar här på södermalm och sedan får jag se vad dagen leder till.

Angående Tänk Till i P3 som jag var med i hela denna vecka, om ni missade något så går det repris nu på söndag klockan 14:03 i P3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *