Visning pågår

Igår var jag på lägenhetsvisning på mitt älskade Södermalm, det roliga är att jag kollade lägenheter precis där min vän Annica bor så jag tvingade med både henne och Julia som sovit över att följa med. De var måttligt nöjda till en början men efter ett tag blev de glada att jag slet upp dom ur sängen och ut i solen. En av lägenheterna fastnade jag för rejält men självklart var den svindyr…Kommer förmodligen buda på den dock, har spräckt min budget typ 10 gånger under denna process och det gör lika ont varje gång men ett hem är ändå ett hem. Känns det rätt så…Jag vet inte.

Efter det så promenerade vi runt på söder, åt glass och lagade supergod middag hos Annica och hängde på hennes bakgård tills klockan blev alldeles för mycket och pratade om ALLT mellan himmel och jord. En riktig sommarkväll och det var riktigt trevligt, mer sånt hoppas jag på i sommar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *