att unna sig

Igår firade jag en rolig grej som kommer ske lite längre fram med middag ute! Vi var på Mr French och åt massa god plockmat och hängde på deras uteservering i vad som kändes som flera timmar. Det är verkligen fuktig sommar ute (vilket märks på mitt hår haha!) och då kan man inte sitta inne.

Jag har nästan aldrig unnat mig så mycket ledighet på en dag, att bara sitta med vänner utan massa måsten så det kändes nästan lite ovant. Satt och fipplade med mobilen och svarade på mail till en början även fast det kändes lite ohyffsat. Jag lär mig sakta men säkert. Man måste kunna koppla av ibland, det sa min läkare när jag fick mitt virus också och låg utslagen i flera veckor…Att jag måste ta tid för mig själv (annars säger kroppen ifrån). Det gjorde jag igår. Riktigt trevligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *