Planeringsmöte inför Blog Awards

I veckan var jag och min vapendragare Clara Henry på möte med bästa gänget på Veckorevyn inför Blog Awards 2014 som vi fått den stora äran att få hålla i. Galan kommer bli grym i år och vi är med redan från planeringsstadiet, som sig bör. Har möte redan på måndag igen då vi ska åka och kolla på lokalerna där vi ska vara och så ska jag och Clara börjar fila på vårt manus. Nytt för i år är även att TV4 är med på ett hörn så det är ju spännande!

Huvudsponsor i år är Ellos och i nästa vecka kommer jag ha en tävling på min instagram (@danielparis) där en följare och en vän kan vinna platser till galan (och hotell) samt SPA och styling innan kvällen. Hur kul!? Kommer bli grymt!

10632138_1496387177270211_714994317_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *