KRÄFTIS

Igår var vi på Ambassadeurs årliga kräftskiva som mina vänner Julia och Daniel har varje år! Snacka om att de hade kört ”all in” denna gång och det bjöds på livemusik, sång och dans, konfetti i massor och höjdpunkten var lätt när Daniel Boudal greppade micken och sjöng en trudelutt. Episkt alltså.

Jag älskar verkligen kräftor och det var supertrevligt med en sen kräftskiva. Stämningen var på topp men jag var så himla trött efter att ha sprungit runt och shoppat i Nacka Forum hela dagen med galna Ellen så halvvägs in i roligheterna märkte jag hur himla mör i kroppen jag var så det blev en väldigt tidig kväll för mig. Men det var kul så länge jag var där, riktigt bra uppstyrt och maxat med underhållning. Bra lördag!

Kräftskiva @ Ambassadeur39Kräftskiva @ Ambassadeur30Kräftskiva @ Ambassadeur40Kräftskiva @ Ambassadeur2Kräftskiva @ Ambassadeur8Kräftskiva @ Ambassadeur12Kräftskiva @ Ambassadeur37

 Foto: Stureplan.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *