Mina favoriter hos Bodystore.com

Något jag försöker vara noga med nu när det är lite mörkare ute är att få i mig rikligt med vitaminer och mineraler. Det kan aldrig ta en varierad kosts plats men det är bra som ett komplement till en bra livsstil. Chia-frön brukar jag ha i min yoghurt på morgonen och de är proppade med vitaminer och mineraler. Ibland blandar jag ner lite bovetecrunch också så man håller sig mätt till lunch. De svarta sesamkexen brukar jag äta istället för chips och ibland gör jag små mackor med de om jag blir lite hungrig på kvällen.

Nedan finns länkar till dessa produkter som jag gillar på Bodystore.com. Med koden DANIEL får ni 17% rabatt på mina favoriter!

dps

Hårkontroll finns HÄR
Svarta sesamkex finns HÄR
Chiafrön finns HÄR
Bovetecrunch finns HÄR
Fiberlakrits finns HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *