Bloppisen idag!

Idag hade jag och ett helt gäng härliga bloggtjejer en bloppis som blev väldigt lyckad. Vi höll till på Nordic Light där vi hade ett enormt rum vi alla fick vara, tydligen hade det varit kö sedan nio på morgonen, helt galet! Sarah hade styrt upp allting så bra att det fanns goodiebags till de 100 första på plats och choklad från Lindt och Vitamin Well till så gott som alla kom, grym tjej alltså.

Jag fick en del kläder sålda men det var mest kul att få träffa alla, snacka och ta bilder med de som ville. Var en gullig tjej som heter Sara som hade åkt 30 mil (!) för att träffa mig. Blev väldigt rörd, fick ett långt brev av henne också som jag kan tänka mig att hon samlat mycket mod till sig för att skriva. Betyder mycket, det är häftigt med möten utöver det vanliga tycker jag och det var speciellt att få höra hennes ord. Jättekul verkligen.

Tack till alla som kom och för all kärlek! Här kommer bilder från idag, tagna av Oscar Jettman

DSC_8341DSC_8343DSC_8348DSC_8370DSC_83361DSC_8377

One thought on “Bloppisen idag!

  1. Hej! Vi på ActiveFitness vill hjälpa dig att lyckas bygga den starkaste versionen av dig själv! Bloggen specificerar sig alltså på fitness, hälsa och kost och ger tips på övningar vi själva utför dagligen! Kika in på vår blogg för mer info eller om du har frågor! Vi besvarar dem mer än gärna 🙂

    Just nu ligger ett inlägg uppe om hur du gör av med dina “cravings” !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *