Du är bra!

Ibland får jag svar på frågan om varför jag gör det jag gör, vad jag i slutändan vill att all min tid i media ska resultera i och det blir jag påmind om ibland när jag är med om möten utöver det vanliga. Senast i helgen träffade jag två tjejer som åkt 30 mil för att träffas och jag blev extremt tagen av vårt möte. Jag fick ta del av en väldigt modig tjejs berättelser om hennes liv och hur lilla jag hjälpt henne genom att bara finnas till.

Jag är som vilken annan människa som helst. Jag gör misstag, är med om motgångar och har dagar när jag betvivlar mig själv, precis som alla andra. Men om jag vet att jag på något sätt kunnat hjälpa så mycket som en enda människa med att se lite ljusare på sin vardag, så är jag nöjd. Det är allt jag någonsin velat. Det är hela anledningen till att jag ville bli en offentlig person. Jag hade ingen att se upp till när jag var yngre och det gjorde ofta att jag kände mig vilsen när jag växte upp insåg jag att jag ville bli den personen så att andra inte skulle behöva känna som jag känt. Alla människor är så jäkla värdefulla alltså och ibland när livet blir sådär mörkt som man aldrig hoppas på att det ska bli ska man bara hålla huvudet högt och rida ut stormen för det kommer alltid, alltid att ljusna. Det vet jag säkert.

B0UH8PRIEAAhuu3

Bästa brudarna! Foto: Oscar Jettman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *