Ruter Dam

Ikväll var jag och Ellen på det årliga Ruter Dam minglet som Micael Bindefeld AB hade, riktigt häftigt att få vara i samma rum som så många olika duktiga entreprenörer och på plats var faktiskt näringslivets mäktigaste kvinna som talade på scen. Det var inspirerande. Efter det åkte vi hem och spelade in roliga videos på instagram, jag har varit så himla dålig på att lägga upp klipp utan det har blivit mest bilder men det var riktigt kul med rörligt material också. Får se om jag gör det fler gånger!

10724001_863391200360700_770060536_n

2 thoughts on “Ruter Dam

  1. Heeej 🙂

    Jag har alltid tyckt att du haft sån fin stil Daniel

    Jag har precis startat ett modeföretag och det hade varit jättekul om jag kunnat skicka nåt som skulle passat dig.

    Maila mig isåfall!

    Ha en skön söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *