The time is now

Jag sitter och kollar igenom alla reaktioner jag fått på mitt öppna brev. Alla tweets, kommentarer på instagram…Det är svårt att inte bli både tagen och ledsen över hur människor i alla åldrar känns berörda av det vidriga näthatet. Det påminner mig bara ännu mer om hur viktigt det är att frågan om näthat faktiskt tas på allvar, vi behöver en lagstiftning som erkänner den enorma problematik som finns gällande näthat och ser till att det finns konsekvenser för människors agerande på internet.

Jag vill vara den som startade rörelsen mot näthat. Tillsammans kan vi gör det och få ett slut på näthat en gång för alla. Tiden är kommen!

Skärmavbild 2014-10-28 kl. 14.51.41
Idag publicerade Nyheter24 mitt brev i fullo på sin hemsida. Där kan man även kommentera och dela inlägget om man vill, det kan vara bra för att öka spridningen vilket är positivt när det gäller att få människor att få upp ögonen för frågor som de blundat för länge. Ni hittar inlägget HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *