Nätkärlek

Det är väldigt kul att reaktionerna från människor runtom i landet forsätter strömma in. Kul att folk reagerar och agerar men tragiskt att så många är så berörda av det, precis som jag misstänkt. Man märker att det finns en hel del individer som tycker att våra makthavare blundat för denna fråga alldeles för länge. Det är även otroligt kul att flera bloggare och andra medier uppmärksammat kampanjen #nejtillnäthat samt mitt numera öppna brev till statsministern. Desto fler som drar fokus till brevet, desto bättre såklart eftersom att det då blir svårare att ducka för det vilket är exakt det som hänt de senaste åren. Det är hemskt men sant.

Jag befarar att problemet med näthat bara kommer att öka om vi inte agerar och det är verkligen det enda jag vill med detta. Att vi agerar. Om jag kan få ett kvitto på att lagstiftningen erkänner problemet och ska göra någonting åt det kommer jag vara nöjd. För då är vi i alla fall på väg någonstans istället för att stå stilla och låtsas som att hatet inte finns när vi alla vet att det är långt ifrån sanningen. Jag kommer gärna till riksdagen och talar om det behövs. Jag gör allt jag kan i min makt för att få makthavarna att inse problemet med näthat. Vi kan inte svika våra unga på det här sättet mer, vi har skolungdomar som är rädda för att gå till skolan på grund av det näthat som finns.

Alla reaktioner måste leda till någonting, det vet jag. Det positiva kommer alltid segra över det onda, alltid.

1517310_176186469218332_1032271779_n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *