VÄSTERÅS

Jag är helt insnöad på det här med att sprida kärlek så idag har jag och min fina böna Ellinor fanträff på Baresso i Västerås. Var kö imorse när vi kom och det har verkligen flödat kärlek här idag! Vi är här fram till klockan 17:00 och det bjuds på goodiebags och snacks under dagen, så om ni är i trakterna får ni gärna komma förbi och kramas. Sprid kärlek mina vänner, det enda rätta!

10735381_1572516696304507_185094564_n

Foto: Oscar Jettman

3 thoughts on “VÄSTERÅS

  1. Hejj saknar dig och Ellinor !! Det var verkligen kul på baresso!!.. Vi ville verkligen tacka att ni var så grymt snälla och bara delade med er av era varma och gosiga hemligheter(eller hur man nu ska säga!!! ♡♡♡ jag och min kompis, vill verkligen träffas och ja!! hälsa Paow och Kevin så hörd vi hejdå ♡♡♡♡♡♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *