BRIS

Efter en väldigt lyckad dag ska jag bege mig iväg till en tillställning som jag anordnar tillsammans med Vitamin Well gällande deras nya samarbete med BRIS, Barnens Rätt i Samhället. Det är verkligen kul och stort att få vara med och sprida medvetenhet gällande ett sådant viktigt arbete som BRIS gör och jag ser fram emot kvällen. Så otroligt många barn faller illa på ett eller annat sätt i dagsläget och det är upp till oss som vuxna att se till att alla unga, oavsett om vi känner de eller ej känner sig trygga i sitt vardagsliv.

Tog dessa bilder snabbt nu innan jag ska iväg och ordna i lokalerna innan alla härliga bloggare anländer. Grymt!

DSC_0920DSC_0921
DSC_0918

…som ni kanske märkt så har jag den senaste tiden fått hatt-fnatt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *