Lyckat

Igår bjöd jag och min härliga Mia Björses in ett fantastiskt gäng unga och drivna bloggare och nöjespersoner till ett event på restaurang MVSEET på Birger Jarlsgatan 41 tillsammans med Vitamin Well. På plats avnjöt vi en härlig middag bestående av en god köttbit och tillbehör och till efterrätt hade vi deras berömda chokladtryfflar. Under kvällen fick lilla jag berätta om Vitamin Wells samarbete med BRIS där VW skänker 5 kronor per bild som hashtaggas med #vitaminwellförbris. Se bara till att flaskan är med på bilden också. Det kändes så självklart för mig att vara med och hjälpa en sån här grym grej framåt. Alla kan vara med och hjälpa, så länge du har en öppen profil på instagram.

På varje stol fanns även en proppad goodiebag med produkter från några av mina absoluta favoritmärken som Davines och Pur Minerals, bild på goodiebagen kommer i ett separat inlägg.

God mat för en god sak helt enkelt. Tack till alla som kom!

DSC01884DSC01892DSC01898DSC01903DSC01907DSC01911DSC01913
DSC01885
DSC01916DSC01918

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *