Födelsedag

Igår var vi hemma hos min vän Sofie och firade hennes födelsedag då hon fyllde 26! Sofie var sist i mitt lilla ”gäng” att fylla år, då de flesta av oss är sommarbarn och det var himla kul och spännande att vara en del av hennes stora dag och hon hade gjort så fint! Vi var rätt många i lägenheten till slut och åt god tårta, ljuvlig mat och umgicks. Jag har ett litet gäng vänner som jag känt sedan tonåren som verkligen har en fast plats i mitt hjärta. Våra liv ser ju helt annorlunda ut från varandras i dagsläget och även om vi inte ses dagligen eller pratar i telefon jämt så vet jag att jag alltid kommer att ha de i mitt liv, vi har delat varandras toppar och dalar genom åren och haft hur kul som helst. De har mitt fulla förtroende och min lojalitet livet ut.

Jag var där ett par timmar innan jag åkte hem och sov, bor ju kvar hos mina föräldrar under renoveringen så det tar ett tag att komma hem, men som det ser ut nu kommer jag kunna flytta in i min lägenhet på söder om en vecka, längtar!

12543

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *