Produktivt

Idag har jag ”jobbsöndag” och håller bland annat på att skriva manus inför helgens Attitude mässa! Har fått förnyat förtroende som konferencier och det känns ju superkul samtidigt som det är mycket jobb. Dagarna är verkligen proppade med aktiviteter (2 dagar) och det är många härliga profiler som ska intervjuas. Om ni är i krokarna får ni gärna komma fram och säga hej. Var helt galet förra året men det är ju härligt när ni är så gulliga.

Jag brukar inte sitta och jobba särskilt mycket på söndagar egentligen men imorgon ska jag spela in från tidiga morgonen till sena kvällen inför en ny grej som kommer snart så då måste jag göra klart en del grejer innan och ”jobba in” det idag. Men jag klagar inte, älskar det jag gör!

DSC01937

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *