Attitude Day 1

Jag har fått den stora äran att återigen återta rollen som konferencier på Nordens största mässa inom livsstil, mode och skönhet – Attitude Stockholm och har haft fullt upp hela dagen med mässan. Det har verkligen varit fullsmockat med jobb hela dagen och stundtals riktigt hektiskt men roligt såklart. Är verkligen helt slut nu, har haft full rulle på scen från tidiga morgonen och mellan varven har jag tagit kort och kramats med massa sötnosar på plats så energinivån nu är inte på topp men jag är himla nöjd. Längtar efter att göra om det igen redan imorgon. Tack för alla fina ord! Både på och av scenen om några er som jag träffat idag läser detta. Ni äger!

På grund av en liten olycka på plats har jag inte heller någon mobiltelefon. Den slocknade helt så jag ber om ursäkt till de som försökt få tag i mig idag men det beror på omständigheter jag verkligen inte kan rå för. Ni når mig enklast på min mail denna helg.

DSC_0046DSC_9776DSC_0066DSC_9824DSC_9840DSC_9850DSC_9872
DSC_9869DSC_9942DSC_9980DSC_9985

Foto: Oscar Jettman

One thought on “Attitude Day 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *