wow

Titta vilken fin bild jag fick skickad till mig på twitter idag! Från en härlig tjej vid namn Victoria som fått ett exemplar av min kokbok i födelsedagspresent. Himla roligt att se.

Det är alltid kul runt examens och jultider annars då jag märker att boken är en populär present att ge bort till andra, det glädjer mig verkligen. Påminner mig om en lite rolig historia. En gång i somras när jag var på fest hemma hos en bekant till mig så var det en tjej som kom fram till mig i slutet av kvällen och berättade hur bisarrt det var för henne att se mig då hennes vänner gett henne min bok dagen hon tog studenten och så beskrev hon hur ”jag” stirrat på henne från hyllan i köket varje morgon när hon åt frukost ända sedan den dagen. Som vi skrattade när hon sa det, det är helt galet egentligen. Att bli ”insläppt” i folks vardag på det sättet. Det är stort. Blev glad av denna bild, hoppas du fick en grym födelsedag Victoria =)

B3m04HxIEAAmsuR

One thought on “wow

  1. Omg vad chockad jag blev! Har varit lite off när det gäller att läsa bloggar dom senaste dagarna och så nu sa min kompis att jag skulle checka din blogg och vilket hjärtstopp jag fick?! Helt galet! Har läst din blogg och beundrats av dig i flera år och nu finns jag med på din blogg?! WOW! Vill passa på att tacka för du är en sån fin person och som gör så många glada! Jag som skulle plugga nu.. Kommer säkert få E på provet nu men det är helt okej för jag är med på din blogg! Jag hade en jätte bra födelsedag också! Du är underbar! http://www.nattstad.se/victoriapagel <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *