Hemma hos mig

Idag hade jag besök av bästa Anna Hegestrand som gjorde ett hemma hos reportage i min nya lägenhet för en tidning, hojtar såklart när det är uppe så ni också får se. Får alltid sån energi av Anna alltså, hon är en härlig person som sprider mycket glädje! Blev även ett samtal om hur jag tänkt kring lägenheten, inredning och så får ni äntligen se bra bilder på hur jag har det. Har ju inte lagt ut några bilder på bloggen eller släppt in någon tidning/press innan så det här blir första gången. Jag är taggad på att ni ska få se hur jag har det!

P4880130
Lite gofika såklart! Vitamin Well har jag nästan alltid i kylen och jordgubbarna smakade verkligen sommar.
P4880129
Doftljus! Ljuset från Voluspa doftar verkligen ljuvligt och mitt andra ljus kommer från Ecoya och är ekologiskt och väldigt väldoftande! Man känner doften av den även när ljuset inte är tänt.
P4880131
Försöker alltid ha färska blommor hemma! Denna gång blev det rosa rosor.
P4880110
Missoni =)
P4880135
Jag och bästa Anna!

One thought on “Hemma hos mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *