ROCK THE VOTE

Idag och en liten tid framåt går det äntligen att nominera till Finest Awards 2015 och det är spännande och kul. Finest gör alltid ett så jäkla bra jobb med den galan och Finest Awards har alltid hållit toppklass gällande sin gala åren igenom. 2010 vann jag mitt första pris och jag kommer ihåg att jag var så himla nervös men verkligen jätteglad. Jag hoppas att jag får vinna pris igen och när jag såg kategorin ”Årets inspiratör/engagemang i sociala medier” kände jag mig en aning träffad. Vilken grym kategori!

Jag kom till insikt för några år sedan vilken enorm makt och inflytande vi bloggare har men jag tyckte inte att vi använde den rätt. Att använda makten för att sälja skor, boosta andras företag eller sälja sin body lotion och parfym är väl härligt på ett sätt men det är ändå lite synd att stanna där. Vi har ju unga som faktiskt lyssnar på oss, som ser upp till oss och har en unik möjlighet att påverka deras liv. Det är därför jag valt att skriva så mycket om sexism, ideal, näthat och andra frågor som jag tycker att unga behöver lära sig mer om och jag vill använda min plattform till att nå ut med det! Så nominera gärna mig.

I övrigt hade jag röstat som följande i de andra kategorierna. Som årets personliga blogg hade jag utan tvekan röstat på Paulina då hon verkligen tar ordet ”personlig” till en ny nivå och är inte främmande för att säga vad hon känner och blotta sin själ. Det är väldigt fint och faktiskt ovanligt i vår bransch. Till årets modeblogg hade jag röstat på min lillebror Viktor som driver en av de bästa modebloggarna i Sverige tycker jag och har en oklanderlig klädstil och färgstark personlighet. Årets Nykomling går utan tvekan till färgstarka Samir Badran som tagit hela Sverige med storm, inklusive mig! Så himla rolig kille alltså och en värdig vinnare.

unnamed

För att komma till nomineringssidan klickar du HÄR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *