Det som göms i snö…

Tänkte egentligen bara flika in och önska er alla en grym kväll! Jag har precis haft föräldrarna över för lite snack och kaffe. Väldigt mysigt! De kommer nog alltid se mig som deras minsting även fast jag numera är väldigt vuxen, minst sagt. Men det är lite fint på något sätt. Jag har verkligen haft turen att ha föräldrar som bryr sig om mig och som alltid fått mig att känna mig sedd och viktig. De har även lärt mig att alltid göra gott mot folk även om man kan åka på vissa nitar och även bli utnyttjad så säger det mer om de personerna än om dig själv. De är bäst helt enkelt! Ha världens grymmaste fredag nu!

Bjuder på lite bilder som är tagna av duktiga Emma Eriksson 

daniel--2daniel-daniel-0430daniel-0431daniel-0434

Härlig känsla i bilderna! Har på mig världens skönaste tröja i ren cashmere från Lotti P. Älskar den härliga färgen och den goda kvaliteten, urmysig helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *