Fri-yay

Späckad fredag! Dagen började med att jag var förbi min polare som har utförsäljningen som jag tipsade om på Gärdet (Öregrundsgatan 3) och shoppade MASSA snygga grejer, passade på nu när det var så billigt att faktiskt fynda. De har öppet hela helgen så får se om jag går förbi igen. Var där med Aina och Ellen som också hittade en del snyggt.

Efter det var det dags att träffa Romeo på Xtremefit och kötta i 40 minuter och nu äntligen har jag landat lite i denna dag! Svarat på mail och styrt upp en del på redaktionen, kommer komma en krönika från mig i nästa vecka som ni inte vill missa, om ett ämne jag faktiskt velat skriva om länge men inte riktigt vågat. Ska nu bege mig hem och göra i ordning lite hemma för mamma och pappa kommer över på fika!

image_54c239002a6b2299673626cf
Så nöjda, haha!

One thought on “Fri-yay

  1. Hej! Jag har nyss startat en ny blogg där jag verkligen kommer att satsa och är super taggad inför den. Min blogg handlar om för det mesta mode och makeup, även en del av mitt vardagsliv! Skulle bli jätteglad om du kunde kolla in den och kanske dela den om du tycker den är bra!
    Tack själv för en bra och intressant blogg!
    Med vänlig hälsning,,
    Elinn

    improveme.se/elinnchanel/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *