Jag minns

Har skrivit en krönika om komplex och hur jag tror att vi människor komplicerar våra liv genom att fästa alldeles för mycket vikt vid meningslösa komplex. Jag skriver även om ett av mina allra största komplex genom livet, min psoriasis. Jag hoppas verkligen att ni kommer gilla krönikan och ta åt er av andemeningen. Fokusera mindre på det som i slutändan bara kommer sänka dig och mer på det som faktiskt gör livet värt att leva.

Klicka här eller på bilden för att komma till min text!

unnamed

2 thoughts on “Jag minns

  1. Dina krönikor är underbara!
    Amazing att du tar upp allt ur ett så bra perspektiv,
    det blir inte samma gamla vanliga utan man
    tar till sig det på riktigt!
    Puss på dig!

  2. Hejsan Daniel. Jag har sådana känslor hela tiden och jag går på antidepprisiva och lever inte så bra. Men du kan muntra upp mig jävligt mycket via din blogg och andra hemsidor. Jag går in på datorn och läser om dig och du gör mig glad. Du är så himla gullig mot allt och alla. Du är kompetent också, både socialt och i sinnet. Jag vill bli som dig när jag blir stor till 110%, DU ÄR MIN IDOL <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *