FW

Imorse ville jag inget hellre än sova kvar i min säng när klockan ringde för var verkligen så himla trött! Efter träningen med Romeo igår var vi ett helt gäng som åkte till Romeo och kollade film och mös. Det är ju alltid trevligt men när det blir sent känner jag verkligen hur mör jag är i huvudet efter ett tag och hur min kropp bara skriker efter vila och får jag inte mina timmars sömn varje natt blir jag trött på morgonen. Zzzz….

Annars så är ju faktiskt Fashion Week igång! Ska försöka gå förbi lite visningar idag, bland annat Cheap Monday som alltid bjuder på en bra show. Jag gillar deras kläder. Missade ju Modeveckans öppning igår med Icona Pop som är mina favoriter för att jag hade jobb + möte som kom emellan men det kommer bli kul idag med lite flärd i vardagen!

10948878_792388904180548_1817308684_n

Jag och urgulliga Nicole!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *