Jag i Hänt Extra

Hänt Extra är en av mina absoluta favoritmagasin när det gäller att få ”det senaste” om exakt alla och jag tycker de har en bra balans mellan skvaller och nyheter. Jag köper alltid med mig ett gäng tidningar när jag ska flyga eller sitta länge hos frisören. Man fastnar ju så lätt i det! I det nya numret av tidningen har jag fått ett uppslag där jag gör ett hemma-hos reportage i min alldeles egna lägenhet!

Det är första gången jag visar upp min lägenhet för någon tidning (har inte ens visat upp den ordentligt på bloggen) så det känns såklart jätteroligt att få göra det tillsammans med den duktiga redaktionen på Hänt Extra. Vi pratar inredning, min största last när det gäller grejer till hemmet och ni får verkligen se varenda vrå av min lya. Detta reportage blev riktigt snyggt och kommer absolut att sparas hos mig! Nu kan jag visa upp min ungkarlslya för barnbarnen någon dag långt fram i framtiden och visa att gamla Paris minsann var ganska tuff en gång i tiden 😉

P4900043P4900042P4900051P4900052P4900050P4900048

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *