Middag igår

Igår var vi hemma hos Meral i hennes nya lägenhet som hon har med sin pojkvän på Östermalm och ja, man säga att under kategorin ”life goals” i mitt liv så tillhör väl att någon dag ha en sådan lägenhet. Den var verkligen fantastisk och det var så lugnt och skönt i deras område. Jag rör ju mig en del på Östermalm men har aldrig riktigt sett mig själv som boendes där men efter igår har jag tänkt om lite. Är nog mycket mer öppensinnad än vad jag kan tro ibland!

Vi lagade god mat och kollade på Farmen på TV4. Fick faktiskt förfrågan om att medverka där för något år sedan men är rätt glad att jag inte gjorde det, såg inte ut som att deltagarna direkt tokälskade livet som bönder och jag har en känsla av att jag hade fått internet-abstinens ganska fort. Kanske därför jag förmodligen hade behövt det haha…

PicMonkey-Collage7624-11

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *