Starkare idag!

Igår var vi och tränade Xtremefit med Romeo ute på Kungsholmen. Jag vet att det låter sjukt för att vara jag och en aning ”extremt” men jag kör en light-version av de pass han kör i vanliga fall och inte lika länge som de andra.

Jag hörde från en vän som hade blivit mycket starkare i kroppen på kort tid att Romeo var den man skulle gå till så efter det tog jag mig i kragen och började gå till honom. I kroppen känner jag mig ofta stel och som en gammal gubbe och det är ju inte optimalt med tanke på att jag lever en aktiv livsstil! Jag hade världens bästa kondition när jag var yngre men har tappat den helt på senaste tiden så det kändes som en bra grund att stå på att börja gå till honom för att bygga upp den igen. Jäklar vad trött jag var efter gårdagens pass alltså, sjukt…

DSC_2662DSC_2665DSC_2667DSC_2694DSC_2678DSC_2699

T-shirt från svenska Dead Legacy
Foto: Oscar Jettman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *