Agera!

Ni kanske minns när jag skrev ett öppet brev till statsminister Stefan Löfven. Ni kan läsa det HÄR. Idag fick jag svar, dock inte från statsministern men från Justitiedepartementet som skrev ett mail där de menade att de tar mitt brev på stort allvar och tackade för att jag drar fokus till frågan. Jag är glad för svar och det kändes genuint men hade dock hoppats på ett lite matigare svar och ett lite mer slagkraftigt sådant.

Tydligen ligger det i regeringens arbete att arbeta för ett bättre klimat på internet och detta ska presenteras januari 2016 och det är alltid något men 2015 har precis börjat, det här borde ske nu! Allmänheten borde dessutom få ta del av det arbetet. Statsministern och justitiedepartementet borde träffa några av de som fallit offer för näthat (samt deras föräldrar) som finns i vårt land och handfast berätta vad som kommer göras för att garantera deras säkerhet. Jag kommer att följa riksdagen arbete med spänning, hoppas innerligt på förändring! Jag hoppas även på att kunna föra en ytterligare dialog med regeringskansliet om detta. Jag kommer inte ge upp, jag kämpar för de som inte kan eller vågar.

Skärmavbild 2015-02-06 kl. 17.28.44

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *