Jag släpper en App!

Äntligen får jag berätta om mitt senaste projekt, jag släpper en kärleks-app för att göra världen till en bättre plats! Som ni vet har jag länge brunnit för ett bättre klimat på internet. Jag drivit en egen kampanj mot näthat och har länge pratat om att föräldrar och staten måste få upp ögonen för det hat som finns på internet. Vi måste ta ansvar för att framtida generationer ska växa upp med ett sunt och bra internet!

Det kändes därför självklart att göra en kärleks-app där du som laddar ner appen på ett enkelt sätt kan skicka kärlekshälsningar till någon du tycker om med ett enkelt klick. I appen kan du bläddra mellan 15 språk och min röst finns att avnjuta på Svenska, Engelska och Persiska. Andra språk är bland annat italienska, kinesiska, finska och arabiska. Du kan även spela in din egen röst och skicka till någon du tycker om. Hur enkelt som helst!

Jag är så otroligt stolt över den här appen och vet att ni kommer att gilla den, ladda ner den gratis i App-store och sprid kärlek redan idag! Sök på LavYu så kommer den upp direkt. Går även bra att klicka HÄR

lavjuiconlavjudanielswedish

Såhär ser appen ut! Du kan lyssna på fina kärlekshälsningar på olika språk och även dela de med nära och kära via SMS/mail hur enkelt som helst. Dessutom kan du ge dina egna kunskaper ett test och spela in hälsningar med din egen röst. Enkelt och jäkligt kul! Tveka inte, sprid din kärlek redan idag! Du är bara några klick bort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *