MELT

Igår gick vi förbi öppningen av ett ställe som heter Melt som är en restaurang i 20-tals anda och det var sjukt trevligt! Alla var utspökade i olika outfits a´ la 20 talet och det var spännade att vara där! Det kändes nästan som att vara på en jazzbar i New York med massa roliga intryck att ta in. Sverige behöver fler sådana ställen, där själva upplevelsen man får när man är på restaurang är i fokus, inte bara maten.

Jag hänger inte läpp för att jag inte är i Dubai längre men har väl inte riktigt smällt att jag är hemma än, det gick så fort! Jag och Annica satt och kramades under kvällen och bara snackade Dubai-minnen hela tiden, haha! Äsch, får väl se till att resa mer snart igen helt enkelt. No biggie! Tack Dominika och Mafioso PR för en rolig kväll.

1424396788-7812

Bild från igår tagen av bästa Maximilian för Finest.se. Jag, Eric och Aina!

2 thoughts on “MELT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *