På lördag kollar du Melodifestivalen med mig!

På lördag gästar jag Hanna Persson och Frans Strandberg i SVTplay i Försnacket till Melodifestvialen som de har på webben. Vi kommer hänga och prata om vår älskade Melodifestival tillsammans! Martin Sonneby och Aina Lesse medverkar också och jag är så pepp! Jag älskar exakt allt som har med Melodifestivalen att göra, just därför satte vi oss ner inför detta och hade en pratstund om Melodifestivalen, drömmar och hur jag på bästa sätt peppar inför lördag. Intervjun med mig läser ni HÄR

Programmet går alltså samtidigt som Melodifestivalen i SVTplay klockan 20:00 och det kommer vara exakt som att sitta i vardagsrummet med oss och kolla på Mello helt enkelt. Är så peppad på detta! Övergrymt!

unnamed

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *