Utbildningsjournalen

För någon vecka sedan var jag och plåtade bilden till min krönika som jag skrivit till Arbetsförmedlingens tidning, Utbildningsjournalen. Jag skriver om vikten av att utbilda sig och lite om de skrönor som lever kvar om livet som student. Ett väldigt relevant ämne och ni som följt mig länge vet hur viktigt jag tycker det är med studier. Har genom åren föreläst om just detta ämne och gjort kampanjer med Sveriges Kommuner och Landsting just för att belysa det och det är lite av en hjärtefråga för mig. Dessutom är det kul att plugga, glöm inte det.

Tidningen är riktigt bra och finns att hämta gratis på alla Arbetsförmedlingar runtom i landet samt i många skolor och bibliotek. Dessutom skickas den ut till 200 000 elever födda 1996 som tar studenten i år. Kul! Ni kan även läsa texten i sin helhet på Arbetsförmedlingens hemsida HÄR

Skärmavbild 2015-03-03 kl. 11.39.59IMG_8227_daniel_paris_foto_sandra_johnson

One thought on “Utbildningsjournalen

  1. Vad har du studerat och på vilken skola? Det har du säkert nämnt flera gånger men är rätt ny på bloggen 🙂 Du är för övrigt en fantastisk människa som inspirerar och tar upp många viktiga saker! Kram

    Svar: Jag har studerat till Socionom på Stockholms Universitet, tusen tack för din kommentar! Blev superglad verkligen och välkommen till bloggis =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *