I säng med Tobias och Gabriel – Daniel Paris

Tobias Karlsson och Gabriel Forss har tillsammans en podcast kallad ”i säng med” där de varje vecka träffar nya människor och denna gång var det min tur! Det hör inte direkt till vardagen att jag ligger i en säng med två hunkar så att säga, det enda jag ligger mellan om nätterna är min nässpray på ena sidan och halstabletter på andra så det var definitivt en omställning, men väldigt trevligt.

Samtalet flöt på direkt och jag fick världens bästa känsla av de här killarna vilket verkligen märks i vårt samtal, det var inte det minsta stelt och när kameran slutade rulla så hängde vi ett tag och fortsatte samtalet. Älskar människor som är enkla att prata med. Samtalen i sig handlade om allt möjligt, med fokus på sociala medier, matlagning, mitt liv idag och vi berörde även ämnen som sexism och jämställdhet. Allt ser ni i avsnittet nedan. Jag kommer träffa killarna igen på onsdag på Finest Awards (jag är nominerad!) och på lördag ska jag och mamma se Tobias show ”En dans på rosor” live. Han är fantastiskt duktig och jag ser så mycket fram emot det!

2 thoughts on “I säng med Tobias och Gabriel – Daniel Paris

  1. Jag skapade ett inspo/fashion konto 2 veckor sen och jag är jätte nära 1k(mitt första mål) så om nån skulle vilja hjälpa mig nå mitt mål genom att tex ge mig en shoutout skulle jag bli hur glad som helst. //@fashiidream

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *