Daniel Paris för Alla Studier.se

Kanske har ni redan läst om detta i Metro nu under morgonen men idag släpps min kampanjfilm som jag gjort för Allastudier.se. Är så peppad på att ni ska få se den då jag tycker att filmen blev riktigt bra! Allastudier är en så himla smart sida där du kan få reda på allt om högre studier, kolla på utbildningar och få värdefulla tips och jag är så glad över att vara ett av deras nya ansikten. Detta är så viktigt alltså, att plugga vidare efter gymnasiet är att investera i sig själv och sin framtid och det var den roligaste tiden i mitt liv! Hitta din passion och kör! Gör ditt val och sök till universitet eller högskola senast den 15 april.

Filmen kommer upp här och på deras hemsida under dagen.

Daniel Paris

Min kampanjbild! Skjortan och tröjan kommer från mina killar på Clubs & Spades

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *