I Metro idag!

I dagens Metro är jag med på omslaget tillsammans med bland andra Caroline Neurath och i tidningen finns en stor intervju med mig att läsa där ni kan läsa om mitt liv idag och vägen hit med fokus på utbildning och karriär. Metro är helt gratis så ni som vill borde grabba ett exemplar idag. Så stolt över denna kampanj! Mer utbildning till folket!

214697

One thought on “I Metro idag!

  1. Hej Daniel!
    Jag såg dig i Metros kampanj, och kom då in på din blogg. Som jag har förstått är du chefredaktör för Spotlife, programledare och föreläsare. Jag blev nyfiken när du sa i Metros film att din examen har varit användbar för ditt nuvarande yrke, så jag undrar hur du använder den? Frågar av nyfikenhet och för att ev. bli inspirerad! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *