Min kampanjfilm för Alla Studier.se

Nedan finner ni min film för Alla Studier.se, jag vågar påstå att det här är det absolut viktigaste videoklippet jag någonsin har gjort och jag är så glad över att jag får ansluta till den otroligt inspirerande skaran människor som jag gör denna kampanj tillsammans med och eloge till Metro för att de skapar denna typ av kampanj och att sidor som Alla Studier finns. Jag vet hur stor hjälp dessa hemsidor faktiskt är, många unga inser inte vilket smörgåsbord av utbildningar som faktiskt finns i detta land, go go go!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=1pP9wxR0NCg”]

One thought on “Min kampanjfilm för Alla Studier.se

  1. Jag har en fråga kring din utbildning. I videon säger du att du har en kandidatexamen i socialt arbete. Jag pluggar själv till socionom och vet att man antingen kan välja att gå tre år och ta en kandidat i socialt arbete, ELLER gå 3.5 år, dvs hela utbildningen, och bli socionom. Det är alltså antingen eller. I slutet av filmen står det att du är socionom, och jag har även hört dig prata i olika medier tidigare om att du är socionom. Om det är så att du ”bara” har en kandidat i socialt arbete är ju inte detta samma sak som att vara socionom. Tacksam för svar.

    Svar: Jag har inte bara en kandidat, jag har en socionomexamen och man kan säga båda. Pluggade 3,5 år på SU, det finns dokumenterat här i bloggen. Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *